Sommerhusrengøring

Haka's sommerhusrengøring

Vi gør dit sommerhus rent

Er du træt af at komme hjem til et rodet sommerhus? Ønsker du at bruge mere tid på at slappe af og mindre tid på rengøring? Hvis ja, er vores rengøringsservice til sommerhuse perfekt for dig! Vi tilbyder en række forskellige rengøringstjenester, der er designet til at fjerne besværet med at holde dit sommerhus rent. Uanset om du har brug for hjælp til at støve, støvsuge, moppe eller bare rydde op, vil vores team af professionelle rengøringsfolk få arbejdet gjort hurtigt og effektivt. Det bedste af det hele er, at vores priser er meget konkurrencedygtige, så du kan være sikker på, at du får mest værdi for pengene.

Kontakt os i dag for at aftale en gratis konsultation. Vi ser frem til at hjælpe dig med at holde dit sommerhus rent!

Hamza

Ejer

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Ring på: +45 42 15 03 44
eller Email: info@hakarengoering.dk

Produkter

Vi har de nyeste og bedste produkter

Vi bruger kun de bedste produkter og de nyeste teknologier til rengøring. Vi ønsker, at dit hjem skal være rent og sanitært uden skrappe kemikalier eller ubehagelige lugte. Vores team af erfarne fagfolk vil arbejde flittigt for at rengøre alle kroge og hjørner, så du kan slappe af og nyde dit rene hjem. Og da vi bruger de nyeste teknologier, er vores rengøringstjenester altid opdaterede og effektive.

Clorox

Clorox All Purpose Cleaner er en kraftig rengøringsløsning, der kan bruges på en række forskellige overflader. Den er ideel til brug i køkkenet, badeværelset og andre områder, hvor der samler sig snavs og skidt.

Bosch

Bosch Unlimited Series 6 langskaftet støvsuger BCS61113 er den perfekte støvsuger til at holde dit hjem rent. Den er let og kompakt, hvilket gør den nem at manøvrere rundt om møbler og gulve. 2-i-1-funktionen gør den også fantastisk til rengøring af din bil.

Universalrens

Universalrens er et alkalisk rengørings- og affedtningsmiddel, der anvendes til at fjerne organiske urenheder som f.eks. fedt, olie, belægninger, film osv > Det kan anvendes som et universalrengøringsmiddel og kan bruges til rengøring af campingvogne, pressringe, fortelte, PVC

Hvorfor vælge os ?

Professionelt rengøring er vores mærkesag

Kvalitetsgaranti

Et godt resultat er vores pligt - og vi afslutter aldrig en opgave vi ikke mener er perfekt.

Hurtig respons

Vi vender tilbage med et tilbud indenfor 24 timer.

Service af høj kvalitet

Du vil altid få glæden af en veluddannet og serviceminded medarbejder når vi kommer forbi.