Salon/klinik rengøring

Haka's Rengøring af salon/klinik

Har du en salon eller klinik? Lad os hjælpe med rengøringen

En velholdt salon eller klinik er ikke kun mere indbydende for kunderne, men det er også med til at skabe et professionelt image. Det første indtryk er vigtigt, og en ren forretning er mere tilbøjelig til at tiltrække nye kunder end en forretning, der virker beskidt eller forsømt. Desuden er et rent miljø afgørende for at opretholde hygiejnestandarderne. Dette er især vigtigt i en salon eller klinik, hvor personalet konstant kommer i kontakt med andre menneskers hår og hud. Ved at sikre, at salonen eller klinikken bliver rengjort regelmæssigt, kan virksomhederne være med til at skabe et sikkert og indbydende miljø for deres kunder.

Kontakt os i dag for at aftale en gratis konsultation. Vi ser frem til at hjælpe dig med at holde din arbejdsplads ren!

Hamza

Ejer

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Ring på: +45 42 15 03 44
eller Email: info@hakarengoering.dk

Produkter

Vi har de nyeste og bedste produkter

Vi bruger kun de bedste produkter og de nyeste teknologier til rengøring. Vi ønsker, at dit hjem skal være rent og sanitært uden skrappe kemikalier eller ubehagelige lugte. Vores team af erfarne fagfolk vil arbejde flittigt for at rengøre alle kroge og hjørner, så du kan slappe af og nyde dit rene hjem. Og da vi bruger de nyeste teknologier, er vores rengøringstjenester altid opdaterede og effektive.

Clorox

Clorox All Purpose Cleaner er en kraftig rengøringsløsning, der kan bruges på en række forskellige overflader. Den er ideel til brug i køkkenet, badeværelset og andre områder, hvor der samler sig snavs og skidt.

Bosch

Bosch Unlimited Series 6 langskaftet støvsuger BCS61113 er den perfekte støvsuger til at holde dit hjem rent. Den er let og kompakt, hvilket gør den nem at manøvrere rundt om møbler og gulve. 2-i-1-funktionen gør den også fantastisk til rengøring af din bil.

Universalrens

Universalrens er et alkalisk rengørings- og affedtningsmiddel, der anvendes til at fjerne organiske urenheder som f.eks. fedt, olie, belægninger, film osv > Det kan anvendes som et universalrengøringsmiddel og kan bruges til rengøring af campingvogne, pressringe, fortelte, PVC

Hvorfor vælge os ?

Professionelt rengøring er vores mærkesag

Kvalitetsgaranti

Et godt resultat er vores pligt - og vi afslutter aldrig en opgave vi ikke mener er perfekt.

Hurtig respons

Vi vender tilbage med et tilbud indenfor 24 timer.

Service af høj kvalitet

Du vil altid få glæden af en veluddannet og serviceminded medarbejder når vi kommer forbi.